Kunstgras Kopen?

Kunstgras Kopen?

Wilt u goedkoop kunstgras kopen? Dit is mogelijk bij Tuf Recycling. Er worden regelmatig partijen kunstgras aangeboden die geschikt zijn voor een tweede leven. Hoewel niet meer geschikt voor een hockey- of voetbalveld, zijn deze kunstgrasmatten prima bruikbaar als afslagplaats voor golf, als speelveld, voor een sportruimte of aankleding van een stand op een beurs of voor op de camping of een (dak)terras. U kunt hierdoor goedkoop kunstgras kopen.

Goedkoop Kunstgras Kopen

We hebben goedkoop kunstgras dat niet geschikt is voor de eigenlijke doeleinden, met name professioneel gebruik op grote velden. Voor priv├ęgebruik is dit materiaal echter prima te gebruiken, vermits u geen bezwaar heeft tegen een kleine oneffenheid. Uw tuin voorzien van professionele kwaliteit kunstgras? Of heeft u kunstgras nodig voor een andere bestemming en hoeft de kunstgrasmat niet 100% perfect te zijn? Wij hebben voldoende goedkoop kunstgras liggen voor u. Neem contact met ons op om door te geven welke hoeveelheid u wilt kopen. Of vul het contactformulier in. Bellen kan ook. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)162 695154 van maandag tm donderdag tussen 09:00 en 16:00 uur.

Duurzaamheid Voorop

Kunstgras dat aangeboden wordt voor recycling, maar nog bruikbaar is voor niet-professioneel gebruik, krijgt zo een tweede leven. U kunt kunstgras kopen voor priv├ęgebruik, evenementen, afslagplaats voor golf et cetera. De mogelijkheden zijn legio. Deze tweede inzet van kunstgras is duurzamer dan direct recyclen. En zo ziet u, duurzaamheid staat voorop bij Tuf Recycling.