Werkgebied

slide1

Werkgebied Tuf Recycling

Kiest u ook voor de lange termijn? Een goede toekomst voor de wereld door in te zetten op duurzaamheid? En een goede toekomst voor uw organisatie door duurzame relaties? Duurzaamheid staat bij Tuf Recycling voorop. Dat houdt ook in: duurzame relaties met onze klanten. Wij investeren in deze relaties door hier de juiste mensen voor in te zetten. Om waar te maken wat we beloven, hebben we een duidelijk werkgebied. Dit werkgebied omvat geheel Europa, met focus op Nederland, Duitsland, Frankrijk en Scandinavië.

Enorme Groei In Europa

Vanuit onze vestigingen in België en Nederland bedienen wij geheel Europa. Dat Nederland en België hierbij belangrijke markten zijn spreekt voor zich. Verder maken wij een enorme groei door in Duitsland, Frankrijk en Scandinavië. Dit zijn, samen met Nederland, dan ook de markten waar onze focus ligt. Alle kunstgrasrecycling vindt in house plaats bij Tuf Recycling. Zo houden wij de volledige controle over het traject en kunnen we 100% garanderen dat uw kunstgrasmat op de meest hoogwaardige wijze wordt gerecycled.

Werkwijze Kunstgrasrecycling Buiten Nederland En België

Voor ons werkgebied buiten Nederland en België hanteren wij een andere werkwijze dan vermeld op onze pagina Proces. Het verschil zit hierbij in de werkwijze bij het verwijderen van de kunstgrasmat. Wij maken dan de kunstgrasmat namelijk eerst milieuverantwoord leeg. Dit resulteert in een lager transportgewicht, wat twee belangrijke voordelen heeft:

  • Lagere transportkosten
  • Minder milieubelasting vanwege lager te vervoeren gewicht

Hierin uit zich weer het duurzame karakter van ons bedrijf. Onze klanten weten dit te waarderen. De groei van Tuf Recycling is het bewijs.

De Oplossing Voor Uw Kunstrgrasmat

Heeft u kunstgras liggen en wilt u goed voorbereid zijn voor de vervanging van uw kunstgrasmat? Weten wat voor u de beste oplossing is? Wij staan klaar om alles voor u te regelen. Geheel vrijblijvend een specialist op bezoek om de mogelijkheden te bespreken? Wij komen graag met u kennismaken. Vul het contactformulier in